×
Valikko

Backland 109 Backcountry Sukset

1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Vie hiihtoseikkailusi pois polulta Atomic Backland 109 Backcountry-suksilla. Nämä monipuoliset sukset on suunniteltu all-mountain- ja freeride-harrastajille, jotka etsivät täydellistä tasapainoa suorituskyvyn ja leikkimielisyyden välillä kaikissa lumiolosuhteissa. Lasikuitua ja ultrakevyttä puuydintä sekoittaen valmistetut Backland 109 -sukset tarjoavat vakautta ja ketteryyttä.

Mitoiltaan 135/109/124 mm ja vyötäröleveydeltään 109 mm nämä sukset tarjoavat erinomaisen kelluvuuden puuterissa ja vankan reunapidon hoidetuilla radoilla. Ne sopivat erinomaisesti keskitason ja edistyneen tason hiihtäjille, jotka haluavat parantaa hiihtotaitojaan sekä laduilla että niiden ulkopuolella.

Näissä suksissa on HRZN Tech -tekniikka kärjessä ja hännässä, mikä lisää pinta-alaa ja parantaa vakautta ja hallintaa pienemmällä taipumisella, joten voit ladata kovaa ja karvailla luottavaisesti. Dura Cap Sidewall -rakenne takaa erinomaisen voimansiirron, mikä tekee Backland 109 -suksista herkät ja luotettavat missä tahansa maastossa.

Atomic Backland 109 Backcountry -sukset tarjoavat vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja monipuolisuutta, olipa kyseessä sitten syvä puuteri, tuoreen maastopohjan carving tai haastava takamaasto. Koe maastohiihdon jännitys ja kohota maastoseikkailujasi näillä poikkeuksellisilla suksilla.

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
135/109/124 mm
Vyötärön leveys:
109mm
Paras käyttö:
All Mountain, Freeride
Taso:
Keskitaso, Kokenut
Ytimen materiaali:
Lasikuitu, Ultra Light Wood core
Profiili:
Tip ja Tail Rocker
Siteet:
Ei sisälly
Lisäominaisuudet:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Sukupuoli:
Mies, Naiset, Unisex
Näytä kaikki

SkatePro