×
Valikko

Swithback 32 Reppu

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Valmistaudu seuraavaan maastoseikkailuun luotettavan Ortovox Swithback 32 -repun avulla. Tämä erittäin toimiva ja monipuolinen ORTOVOX Avalanche Equipmentin reppu on suunniteltu vastaamaan vaativien freeriderien ja hiihtourheilijoiden tarpeisiin.

32 litran tilavuudellaan Swithback 32 tarjoaa runsaasti säilytystilaa tärkeimmille varusteillesi, mukaan lukien lumivyöryturvavarusteet. Erillinen turvalokero takaa nopean ja helpon pääsyn lumivyörysondiin, lapioon ja muihin turvallisuustarvikkeisiin. Integroitu kypäräverkko säilyttää kypäräsi kätevästi, kun et käytä sitä, ja nesteytysjärjestelmän yhteensopivuus pitää sinut nesteytettynä retkien aikana.

Swithback 32:n suunnittelussa on asetettu etusijalle mukavuus ja mukavuus. Mukava kantamisjärjestelmä, jossa on merkkipillillä varustettu rintahihna ja lantiovyötasku, tarjoaa poikkeuksellista mukavuutta ja vakautta myös haastavassa maastossa. Repun lukuisten kiinnitysmahdollisuuksien ansiosta voit kuljettaa vaellussauvoja, jääkirvestä ja muita varusteita turvallisesti.

Älä anna elementtien pidätellä sinua! Swithback 32:ssa on vedenkestävät vetoketjut ja vahvistettu pohja, jotka suojaavat tavaroitasi luotettavasti kaikissa olosuhteissa. Sen kevyt ja kestävä rakenne takaa pitkäikäisyyden ja luotettavuuden maastopyrkimyksiäsi varten.

Luota Ortovoxiin, joka on lumivyöryturvallisuuden johtava tuotemerkki, jotta saat luotettavan kumppanin off-piste-retkillesi. Hanki Ortovox Swithback 32 -reppu ja nosta maastokokemuksesi uudelle tasolle.

Ominaisuudet

Repun ominaisuudet:
Vaellussauvan kiinnitys, Integroitu kypäräverkko, Yhteensopiva nestetysjärjestelmän kanssa, Rintahihna signaalipillillä, Köyden kiinnitys, Jääkirveslenkki, Avaimenpidike, Erillinen turvallisuuslokero, Ice Axe/Pole Fixation, Hip belt pocket
Repun paino:
1050
Näytä kaikki

SkatePro