×
Valikko

Switchback 27 Reppu

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Valmistaudu seuraavaan talviseikkailuusi Ortovox Switchback 27 -repun avulla. Olitpa sitten hiihtämässä, lumilautailemassa tai lumikenkäilemässä, tämä kevyt ja monipuolinen reppu tarjoaa täydellisen säilytysratkaisun kaikille välttämättömille tavaroillesi.

Tilavan 27 litran tilavuuden ansiosta Switchback 27:ään mahtuu helposti kaikki, mitä tarvitset rinteessä vietettävää päivää varten. Päälokerossa on rullakorkkisuljenta, jonka avulla pääset helposti käsiksi varusteisiisi, kun taas lukuisat ulkotaskut pitävät pienemmät tavarat järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Lumivyöryturvalaitteille on myös erityinen lokero, joka takaa, että saat ne nopeasti käyttöön hätätilanteessa.

Mukavuus on avainasemassa, kun olet vuoristossa, ja Switchback 27 tarjoaa sen mukavat, ergonomisesti muotoillut olkahihnat ja säädettävä rintaremmi. Pehmustettu selkäpaneeli antaa lisätukea ja hengittävyyttä, mikä takaa, että pysyt mukavana myös pitkillä vaelluksilla tai haastavilla laskumatkoilla.

Switchback 27 on myös täynnä harkittuja ominaisuuksia, jotka tekevät vuorella viettämästäsi ajasta miellyttävämpää. Siinä on integroitu kypäräverkko, joka helpottaa kypärän säilytystä, sekä jääkiipeen ja köyden kiinnitysjärjestelmä, jolla voit kiinnittää tärkeimmät varusteesi. Juomajärjestelmän yhteensopivuus varmistaa, että voit nauttia nestettä koko seikkailun ajan, ja avaimenpidike pitää avaimesi turvassa ja helposti saatavilla.

Älä missaa täydellistä kumppania seuraavaan talviurheiluseikkailuusi. Valitse Ortovox Switchback 27 -reppu ja koe toiminnallisuuden, mukavuuden ja tyylin täydellinen yhdistelmä.

Ominaisuudet

Repun ominaisuudet:
Vaellussauvan kiinnitys, Integroitu kypäräverkko, Yhteensopiva nestetysjärjestelmän kanssa, Rintahihna signaalipillillä, Köyden kiinnitys, Jääkirveslenkki, Rintaremmi, Ergonomisesti muotoillut olkahihnat, Avaimenpidike, Ice Axe/Pole Fixation, Gear loop
Repun paino:
890g
Näytä kaikki

SkatePro