×
Valikko
Yes

420 PH Lumilauta

Outlet - Tuotteessa on kosmeettinen vika
1 kpl
Määrä
1 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Valmistaudu äärimmäiseen freeride-kokemukseen YES. 420 PH-lumilauta! Taidolla ja tarkkuudella suunniteltu lauta tarjoaa täydellisen tasapainon edistyneen taitotason ajajille. Laudan suuntaava muoto ja keskikokoinen flex 8 tarjoavat maksimaalisen vakauden ja kontrollin, minkä ansiosta voit valloittaa vuoren minkä tahansa maaston itsevarmasti.

Weightless Core -teknologia takaa, että lauta pysyy uskomattoman kevyenä, mikä lisää ohjattavuuttasi tinkimättä lujuudesta ja kestävyydestä. Lisäksi Bi-Radial Sidecutilla varustettu sintrattu pohja parantaa nopeuttasi entisestään, jolloin voit liukua lumen läpi vaivattomasti. Laudassa on Rocker- ja Flat-profiili, joka vaimentaa vaivatta iskuja ja parantaa vakautta. Vakiona oleva 4x4- ja 2x4-yhteensopiva kiinnitysjärjestelmä tarjoaa monipuolisen yhteensopivuuden useimpien markkinoilla olevien sidosten kanssa. Huomaa, että sidokset eivät sisälly laudan toimitukseen.

YES. 420 PH-lumilauta vastaa kaikkiin freeride-haluihisi. Tämä ajattomassa mustavalkoisessa mallissa oleva lauta huokuu sekä tyyliä että hienostuneisuutta. Unisex-muotoilu takaa, että tämä lauta sopii sekä miehille että naisille. Älä missaa tilaisuutta kokea lumilautailun äärimmäistä jännitystä - hanki YES. 420 PH-lumilauta jo tänään ja avaa rinteiden riemun maailma!

Ominaisuudet

Lumilaudan Flex:
8
Core Tech:
Weightless Core
Keskus:
Sintered
Lisäominaisuudet:
Bi-Radial sidecut
Siteet:
Standardi (4x4), 2 x 4
Muoto:
Directional
Taso:
Kokenut
Ajotyyli:
Freeride
Leveys:
Standardi
Profiili:
Rocker, Litteä
Siteet:
Ei sisälly
Sukupuoli:
Unisex
Näytä kaikki

SkatePro