×
Valikko

Bent 100 Vapaalaskusukset

Uutuus
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Etsitkö täydellisiä suksia, jotka vievät freeride-seikkailusi seuraavalle tasolle? Tutustu Atomic Bent 100 Freeride -suksiin, jotka ovat monipuoliset ja suorituskykyiset sukset, jotka on suunniteltu valloittamaan kaikki maastot.

100 mm:n vyötäröleveyden ansiosta nämä sukset tarjoavat täydellisen tasapainon kelluvuuden ja reunapidon välillä, joten ne sopivat erinomaisesti all mountain -hiihtoon ja freeride-seikkailuihin. Olitpa sitten navigoimassa syvässä puuterissa, haastavissa jyrkänteissä tai kruisailemassa groomereilla, Bent 100 -sukset kattavat kaiken.

Atomicin HRZN Tech -tekniikka tarjoaa poikkeuksellisen kärki- ja takanostokyvyn, joka takaa vaivattoman käsittelyn kaikissa lumiolosuhteissa, kun taas Dura Cap Sidewall -rakenne parantaa voimaa ja hallintaa. Suksissa on myös reagoiva puuydin, jossa yhdistyvät voima, vakaus ja eloisuus, mikä takaa tasaisen ja riemastuttavan ajon.

Atomic Bent 100 Freeride -sukset sopivat erinomaisesti kaikentasoisille hiihtäjille, aloittelijoista ja keskitason hiihtäjistä, jotka haluavat viedä taitonsa seuraavalle tasolle, kokeneisiin edistyneisiin hiihtäjiin, jotka etsivät monipuolista suksia freeride-seikkailuihinsa, ja ne tarjoavat vertaansa vailla olevan kokemuksen rinteessä.

Nosta suorituskykysi uusiin korkeuksiin Atomic Bent 100 Freeride -suksilla ja tee jokaisesta päivästä vuorella unohtumaton kokemus!

Muista, että näiden suksien oikeaoppinen kiinnitys edellyttää Atomic-sidoksia. Hanki Bent 100 -sukset ja valmistaudu upeaan kauteen rinteissä!

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
127/100/118 mm
Vyötärön leveys:
100mm
Paras käyttö:
All Mountain, Freeride
Taso:
Aloittelija, Keskitaso, Kokenut
Ytimen materiaali:
Puu
Profiili:
Tip ja Tail Rocker
Siteet:
Ei sisälly
Lisäominaisuudet:
HRZN Tech, Dura Cap Sidewall
Sukupuoli:
Mies, Naiset, Unisex
Näytä kaikki

SkatePro