×
Valikko

60L Duffle Reppu Reppu

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Esittelyssä Atomic 60L Duffle Bag -hiihtoreppu, talviurheilun harrastajien ehdoton kumppani. Tässä laadukkaassa repussa yhdistyvät käytännöllisyys ja tyyli, joten se sopii täydellisesti hiihtoon ja erilaisiin tutkimusretkiin.

Reilun 60 litran tilavuuden ansiosta Atomic duffle bag tarjoaa runsaasti tilaa kaikille hiihtovarusteillesi saappaista suojalaseihin ja lisäkerroksiin. Se on valmistettu kestävästä 420D-kankaasta, joka takaa erinomaisen suojan tavaroillesi. Navigoitpa sitten puuterissa tai jäisillä rinteillä, vedenpitävä ja PVC-vapaa rakenne pitää olennaiset tavarasi turvassa ja kuivana.

Tässä Atomic-repussa on säädettävät ja hyvin pehmustetut olkahihnat, jotka on suunniteltu mukavaksi pitkien ulkoiluseikkailujen aikana. Ergonominen muotoilu tarjoaa maksimaalisen tuen ja jakaa painon tasaisesti, mikä vähentää väsymystä pitkillä matkoilla. Helppokäyttöisen muotoilun ansiosta voit napata varusteesi nopeasti ja vaivattomasti.

Olitpa sitten rinteessä tai lähdössä talven tutkimusmatkalle, Atomic 60L Duffle Bag Ski Backpack on luotettava kumppanisi, joka kuljettaa kaikki tarvittavat varusteesi. Koe vertaansa vailla oleva mukavuus ja suorituskyky tämän Atomic-repun kanssa, joka on merkki, johon talviurheilun harrastajat ympäri maailmaa luottavat.

Ominaisuudet

Paino:
880g
Tyyppi:
Reppu
Height x Width x Depth:
56x40x27 cm
Aktiviteetti:
Talviurheilu, Exploration
Ulkokuoren materiaali:
420D Fabric
Volyymi:
60 l
Repun ominaisuudet:
Säädettävät pehmustetut hihnat, Waterproof and PVC free, Easy access
Näytä kaikki

SkatePro