×
Valikko
Db

Roamer Duffel Reppu 60L

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Esittelyssä Db Roamer Duffel Bag 60L, äärimmäinen matkakumppani seikkailun ystäville.

Tämä monipuolinen duffel-laukku on valmistettu kestävästä polyesteristä, joka takaa, että se kestää minkä tahansa matkan rasitukset. Tilavan 60 litran tilavuuden ansiosta siinä on runsaasti tilaa kaikille matkatarvikkeillesi, olitpa sitten lähdössä viikonloppuretkelle tai pidemmälle reppureissulle.

Db Roamer erottuu innovatiivisella muotoilullaan, joka siirtyy saumattomasti perinteisestä duffel-laukusta mukavaksi repuksi. Tämän ominaisuuden ansiosta voit vaihtaa kantotyylin välillä vaivattomasti, riippuen mieltymyksistäsi tai maastosta, johon törmäät matkoillasi.

Harkitusti suunnitellussa laukussa on useita lokeroita, jotka pitävät tavarasi järjestyksessä. Pääset helposti käsiksi matkustusasiakirjoihisi ja pieniin tavaroihin vetoketjullisessa etutaskussa, kun taas päälokerossa on runsaasti tilaa vaatteille, varusteille ja muille välttämättömille tavaroille. Laukussa on myös sisäinen verkkotasku, joka on ihanteellinen herkkien esineiden säilyttämiseen tai elektroniikan pitämiseen turvassa.

Koe vertaansa vailla oleva mukavuus matkoillasi Db Roamer Duffel Bag 60L:n kanssa. Sen säädettävät olkahihnat ja pehmustettu selkäpaneeli takaavat mukavan istuvuuden myös raskaita kuormia kannettaessa. Kuljitpa sitten kaupungin vilkkailla kaduilla tai tutkit syrjäisiä erämaapolkuja, tämä laukku takaa sekä tyylin että toimivuuden.

Älä tingi laadusta ja monipuolisuudesta seuraavan seikkailusi aikana. Valitse Db Roamer Duffel Bag 60L, kestävyyden, mukavuuden ja kätevyyden ruumiillistuma. Lähde tutkimaan luottavaisin mielin tietäen, että sinulla on täydellinen matkakumppani rinnallasi.

Ominaisuudet

Volyymi:
60 l
Paino:
988g
Tyyppi:
Duffel / backpack combo
Sisävuoraus:
Polyester
Ulkokuoren materiaali:
Polyester
Näytä kaikki

SkatePro