×
Valikko

Hawx Prime 115 S Boa Naisten Laskettelumonot

1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Atomic Hawx Prime 115 S Boa -hiihtokengät on suunniteltu edistyneille naishiihtäjille, jotka vaativat suorituskykyä ja mukavuutta kaikenlaisessa maastossa. Joustoluokituksen ollessa 115, nämä kengät tarjoavat loistavaa tukea ja hallintaa, mutta joustavat silti jonkin verran iskujen ja tärinän vaimentamiseksi. 100 mm:n jalkaleveys ja kengän normaali leveys takaavat tiukan, suorituskykyyn tähtäävän istuvuuden, kun taas Memory Foam -vuori mukautuu jalkaasi maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Adaptive Fit System -mansetin ja Power Shift -mansetin avulla voit mukauttaa saappaan istuvuutta hiihtotyyliisi ja mieltymyksiisi sopivaksi.

Hawx Prime 115 S Boa -saappaat on valmistettu polyuretaanista ja Prolite-saappaan kuoresta, joka tarjoaa kevyen ja kestävän rakenteen, joka maksimoi voimansiirron. GripWalk-pohja takaa optimaalisen voimansiirron ja helpon kävelyn ja on yhteensopiva GripWalk-kohtaisten sidosten kanssa. Lisäksi saappaat ovat lämpömuovattavat, mikä mahdollistaa todella yksilöllisen istuvuuden.

Atomic Hawx Prime 115 S Boa -hiihtokengät ovat suorituskykyisten ominaisuuksien ja mukavuuspainotteisen muotoilun yhdistelmän ansiosta erinomainen valinta naishiihtäjille, jotka haluavat viedä taitonsa seuraavalle tasolle. Nämä kengät tarjoavat tukea, hallintaa ja mukavuutta, jota tarvitset parhaaseen suoritukseesi, riippumatta siitä, rynnistätkö ladattuja rinteitä pitkin vai haastavaan off-piste-maastoon.

Ominaisuudet

Paras käyttötapa:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
115
Jalan leveys:
100mm
Monon leveys:
Normaali
Taso:
Kokenut
Monon tyyppi:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Siteen yhteensopivuus:
GripWalk Siteet
Lämpömuovattava:
Kyllä
Monon kuori:
Polyuretaani, Prolite
Sisäkengän materiaali:
Memory foam
Monon ominaisuudet:
Adaptive Fit System Cuff, Power Shift, AFS Cuff
Näytä kaikki

SkatePro