×
Valikko

Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving Sukset

1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Valloita kaikki ladut helposti ja tarkasti Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving-suksilla. Nämä edistyneen tason sukset on suunniteltu niille, jotka vaativat vertaansa vailla olevaa suorituskykyä ja hallintaa. LT tulee sanoista "Long Turn", mikä viittaa niiden vaivattomaan käsiteltävyyteen laajoissa käännöksissä. Sukset on suunniteltu tarjoamaan äärimmäistä suorituskykyä, jossa yhdistyvät voima, ketteryys ja vakaus.

Näiden suksien ytimessä on vallankumouksellinen Titanal- ja pyökkipuun yhdistelmä, jonka tuloksena on uskomattoman tehokas mutta kevyt rakenne. Tämä innovatiivinen ydin tarjoaa poikkeuksellisen hyvän tärinänvaimennuksen ja vakauden, mikä takaa tasaisen ajon myös haastavassa maastossa. Huippuluokan Rectangular Sidewall -rakenne parantaa voimansiirtoa entisestään ja tarjoaa reagoivuutta, jota tarvitset rinteiden laskemiseen tarkkuudella. Näissä suksissa on LCT (Line Control Technology), innovatiivinen tekniikka, joka eliminoi vastajoustot ja takaa maksimaalisen vakauden ja reunapidon. Olipa kyseessä sitten corduroy tai teknisemmät osuudet, Rossignol Hero Elite LT TI -sukset parantavat hiihtokokemustasi ja lisäävät nautintoa rinteessä.

Tämän poikkeuksellisen paketin täydentämiseksi Rossignol Hero Elite LT TI -sukset toimitetaan valmiiksi asennettuina Konect NX 12 GripWalk -siteillä. Nämä siteet tarjoavat turvallisen ja säädettävän yhteyden suksiin, jotka sopivat monenlaisille hiihtäjille keskitasosta edistyneisiin. DIN-asetukset vaihtelevat 3,5:stä 12,0:aan, joten nämä siteet ovat monipuoliset ja ne voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi. Siteet ovat yhteensopivat sekä Alpine Adult Boots (ISO 5355) että Alpine Junior Boots (ISO 5355), sekä GripWalk Boots (ISO 23223) ja GripWalk Toe Pin Boots (ISO 23223) kanssa. Tämä yhteensopivuus antaa sinulle vapauden valita jaloillesi ja hiihtotyylillesi parhaiten sopivat saappaat.

Koe puhdas hiihto-onni Rossignol Hero Elite LT TI + Konect NX 12 Carving-suksilla. Valmistaudu jättämään jälkesi rinteisiin ja nostamaan hiihtosi riemastuttaviin uusiin korkeuksiin.

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
121/71/101 mm
Vyötärön leveys:
71mm
Paras käyttö:
Piste, Pika
Taso:
Keskitaso, Kokenut
Ytimen materiaali:
Titanal, Pyökki
Profiili:
Tip Rocker
Siteet:
Sisältyy
Sidetyyppi:
GripWalk Side
Monon yhteensopivuus:
Aikuisten laskettelumonot (ISO 5355), Lasten Laskettelumonot (ISO 5355), GripWalk Monot (ISO 23223), GripWalk Junior Monot (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Monot (ISO 23223)
DIN-asteikko:
3.5-12.0
Lisäominaisuudet:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Sukupuoli:
Mies, Naiset, Unisex
Näytä kaikki

SkatePro