×
Valikko

Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving Sukset

1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
7 paria
8 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
7 paria
8 paria
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving-sukset tarjoavat vertaansa vailla olevaa suorituskykyä keskitason ja edistyneille hiihtäjille, jotka haluavat kunnostautua rinteessä. Tarkkuudella ja innovaatiolla suunnitellut sukset tarjoavat riemastuttavan hiihtokokemuksen jokaisella kierroksella.

Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving-sukset on suunniteltu tyylikkääseen ja vankkaan profiiliin, ja niissä on Titanalilla ja pyökillä vahvistettu monipuinen ydin, joka takaa poikkeuksellisen voiman, vakauden ja reunanhallinnan. Suksien kärjen rocker-profiili tarjoaa helpon aloituksen ja pehmeät käännöksen siirtymät, joten ne sopivat erinomaisesti erilaisiin lumiolosuhteisiin.

Integroitu LCT (Line Control Technology) takaa optimoidun vakauden ja hallinnan, jonka ansiosta hiihtäjät voivat hyökätä rinteeseen itsevarmasti ja säilyttää linjatarkkuutensa. Tämä teknologia vaimentaa tärinää, mikä takaa pehmeän ja sujuvan ajon myös suurilla nopeuksilla. Suksissa on myös suorakulmainen sivupintarakenne, joka tarjoaa parannetun voimansiirron ja reunapidon.

NX 12 -sidoksilla varustettuna nämä sukset ovat valmiina välittömään käyttöön. DIN-säätöalue on 3,5-12,0, joten sidokset ovat säädettävissä eri hiihtäjien painoille ja suorituskyvylle sopiviksi. Tämä joustavuus takaa räätälöidyn istuvuuden ja optimaalisen turvallisuuden.

Olitpa sitten keskitason hiihtäjä, joka haluaa parantaa taitojaan, tai edistynyt hiihtäjä, joka etsii riemastuttavaa suorituskykyä, Rossignol Hero Elite ST TI K + NX 12 Carving-sukset ovat täydelliset kumppanisi unohtumattomaan hiihtoseikkailuun. Koe tarkan carvingin, poikkeuksellisen voiman ja saumattoman hallinnan jännitys jokaisella rinteellä näillä ensiluokkaisilla suksilla.

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
123/68/104 mm
Vyötärön leveys:
68mm
Paras käyttö:
Piste, Pika
Taso:
Keskitaso, Kokenut
Ytimen materiaali:
Puu, Titanal, Pyökki
Profiili:
Tip Rocker
Siteet:
Sisältyy
DIN-asteikko:
3.5-12.0
Lisäominaisuudet:
LCT (Line Control Technology), Rectangular Sidewall
Sukupuoli:
Mies, Naiset, Unisex
Näytä kaikki

SkatePro