×
Valikko

Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW All Mountain Sukset

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW -sukset naisille tarjoavat pehmeän ja ketterän kyydin keskitason ja edistyneille hiihtäjille, jotka rakastavat koko vuoren tutkimista. Niiden monipuolisuus ja helppo käsiteltävyys tekevät niistä täydellisen kumppanin hiihtäjille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja nauttia jokaisesta hetkestä rinteessä.

Vyötäröleveyden ollessa 70 mm nämä sukset ovat erinomaiset täydellisen hallitun käännöksen tekemisessä hoidetuilla rinteillä. Samaan aikaan ne antavat anteeksi epätasaisessa maastossa ja tarjoavat riittävästi kelluvuutta, jotta voit uskaltautua rinteiden ulkopuolelle, kun tuore puuteri kutsuu. Vilkas rakenne ja camber-profiili tarjoavat poikkeuksellisen hyvän reunapidon ja voimakkaan reboundin, mikä takaa mukaansatempaavan hiihtokokemuksen.

Näiden Atomic-suksien Revoshock-teknologia vaimentaa tehokkaasti tärinää, mikä takaa tasaisen kyydin myös kuoppaisilla rinteillä, vähentää hiihtäjän väsymystä ja antaa sinun keskittyä tekniikkaasi. Dura Cap Sidewall tarjoaa lisää vakautta ja voimansiirtoa, kun taas kärjen suojus parantaa kestävyyttä, joten Cloud C12 -sukset ovat luotettava valinta, joka kestää useita kausia.

Mukana toimitetut M 10 GW -siteet, joiden DIN-asetusalue on 3,0-10,0, takaavat turvallisen ja tarkan voimansiirron, ja ne ovat yhteensopivat GripWalk-saappaiden kanssa lisämukavuutta varten. Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW -sukset tarjoavat täydellisen tasapainon suorituskyvyn, monipuolisuuden ja käyttäjäystävällisyyden välillä, joten ne ovat loistava valinta keskitason ja edistyneille naishiihtäjille, jotka haluavat nostaa all mountain -hiihtokokemuksensa uusiin korkeuksiin.

Näillä suksilla voit luottavaisin mielin valloittaa minkä tahansa maaston, tehdä tarkkoja käännöksiä, leijua puuterissa ja kehittää taitojasi helposti. Atomic Cloud C12 Revoshock C + M 10 GW -sukset ovat porttisi unohtumattomien talviseikkailujen maailmaan.

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
110/70/99 mm
Vyötärön leveys:
70mm
Paras käyttö:
All Mountain, Piste
Taso:
Keskitaso, Kokenut
Ytimen materiaali:
Atomic Wood Core
Profiili:
Camber
Siteet:
Sisältyy
Sidetyyppi:
GripWalk Side
Monon yhteensopivuus:
GripWalk Monot (ISO 23223), GripWalk Junior Monot (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Monot (ISO 23223)
DIN-asteikko:
3.0-10.0
Lisäominaisuudet:
Dura Cap Sidewall, Revoshock, Tip Protector
Sukupuoli:
Naiset
Näytä kaikki

SkatePro