Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Honey Badger Twintip Sukset

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon

Kuvaus

Line Honey Badger Twin Tip -sukset ovat äärimmäinen ase kaiken tasoisille park-harrastajille ja freestyle-hiihtäjille. Nämä sukset on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa suorituskykyä parkissa ja raiteilla, ja ne ovat täydelliset niille, jotka rakastavat rajojaan ja isoja lähetyksiä.

Monipuolisen 92 mm:n vyötäröleveyden ansiosta Honey Badger Twin Tip -sukset tarjoavat täydellisen tasapainon kelluvuuden ja hallinnan välillä. 5-Cut Multi-Radius Sidecut -teknologia takaa pehmeät ja vaivattomat käännökset, joiden avulla voit kulkea puiston läpi helposti.

Suksien Symmetric Flex -kuvio tarjoaa johdonmukaisen ja ennustettavan tuntuman, kun taas vahvistettu kärki ja häntä lisäävät kestävyyttä, joten voit tarttua kaikkiin ominaisuuksiin luottavaisesti.

Korkealaatuisesta puusta valmistetut Line Honey Badger Twin Tip -sukset ovat kevyet ja poikkeuksellisen vahvat, mikä takaa maksimaalisen reagoinnin ja hallinnan. Ne sopivat täydellisesti keskitason ja edistyneen tason hiihtäjille, jotka haluavat nostaa park-hiihtonsa seuraavalle tasolle.

Älä missaa tilaisuutta vapauttaa todellista potentiaaliasi Line Honey Badger Twin Tip -suksien avulla. Nappaa parisi jo tänään ja koe parkin hallinnan jännitys ennennäkemättömällä tavalla!

Ominaisuudet

Year model:
23/24
Leveys:
120/92/116 mm
Vyötärön leveys:
92mm
Paras käyttö:
Park
Taso:
Keskitaso
Kääntösäde:
19m
Paino - pr. pari:
1661g
Ytimen materiaali:
Puu
Profiili:
TwinTip
Siteet:
Ei sisälly
Lisäominaisuudet:
5-Cut Multi-Radius Sidecut, Symmetric Flex
Sukupuoli:
Mies, Naiset, Unisex
Näytä kaikki

SkatePro