×
Valikko

Experience 78 CA + XP 10 GW Naisten All Mountain Sukse

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Valloita rinteet Rossignolin Experience 78 CA -suksilla, jotka ovat täydellinen yhdistelmä voimaa ja ketteryyttä keskitason naishiihtäjille. Nämä all-mountain-ihmeet on suunniteltu tarjoamaan tasainen ja vaivaton hiihtokokemus maastosta tai lumiolosuhteista riippumatta.

Monipuolisen 78 mm:n vyötäröleveyden ansiosta Experience 78 CA -sukset tarjoavat erinomaisen kelluvuuden puuterissa ja säilyttävät samalla vakauden ja reunapidon hoidetuilla rinteillä. Niiden kehittyneessä rakenteessa on yhdistelmä puuta, hiiltä, lasikuitua ja poppelia, minkä ansiosta sukset ovat kevyet mutta tehokkaat ja vastaavat vaivattomasti jokaiseen liikkeeseesi. Tip and Tail Rocker -profiili takaa helpon käännöksen aloittamisen ja vaivattoman ohjattavuuden, joten näitä suksia on helppo käsitellä myös vähemmän kokeneille hiihtäjille.

Rossignol Experience 78 CA -sukset toimitetaan valmiiksi asennetuilla XP 10 GW -siteillä, jotka ovat yhteensopivat sekä Alpine- että GripWalk-saappaiden kanssa ja tarjoavat turvallisen ja luotettavan yhteyden saappaiden ja suksien välille. DIN-asetukset vaihtelevat 2,5:stä 10,0:aan, joten nämä siteet voidaan helposti säätää hiihtotaitosi ja mieltymystesi mukaan.

Lisäominaisuudet, kuten All Trail Sidecut, Assist Flex ja Drive Tip Solution, parantavat suksien suorituskykyä ja reagoivuutta, mikä takaa tasaisen ja nautinnollisen ajon missä tahansa maastossa. Valmistaudu kohottamaan hiihtokokemustasi Rossignolin Experience 78 CA -suksilla - porttisi all mountain -hiihtoseikkailuihin!

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
125/78/11 mm
Vyötärön leveys:
78mm
Paras käyttö:
All Mountain
Taso:
Keskitaso
Ytimen materiaali:
Puu, Hiilikuitu, Lasikuitu, Poppeli
Profiili:
Tip ja Tail Rocker
Siteet:
Sisältyy
Sidetyyppi:
GripWalk Side
Monon yhteensopivuus:
Aikuisten laskettelumonot (ISO 5355), Lasten Laskettelumonot (ISO 5355), GripWalk Monot (ISO 23223), GripWalk Junior Monot (ISO 23223)
DIN-asteikko:
2.5-10.0
Lisäominaisuudet:
All Trail Sidecut, Assist Flex, Drive Tip Solution
Sukupuoli:
Naiset
Näytä kaikki

SkatePro