×
Valikko

Maven 86 All Mountain Sukset

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Atomic Maven 86 All Mountain -sukset ovat täydellinen kumppani naishiihtäjille, jotka etsivät monipuolisuutta ja vertaansa vailla olevaa suorituskykyä.

Atomicin Maven 86 All Mountain -hiihtosukset on suunniteltu ottamaan vastaan kaikki maastot, hoidetuista rinteistä takamaastojen puuteriin, vaivattomalla sulavuudella ja hallinnalla. Koe äärimmäinen all mountain -vapaus, kun karvaat tuoreen lumen läpi ja taklaat haastavia maastoja.

Atomic Wood Core- ja Omatic Core -ydinmateriaalien yhdistelmällä valmistetut sukset tarjoavat poikkeuksellisen vakauden ja iskunvaimennuksen, mikä takaa tasaisen ja mukavan ajon myös vaativissa olosuhteissa. Flow-profiili ja Dura Cap Sidewall -rakenne tarjoavat vertaansa vailla olevaa kestävyyttä ja vääntöjäykkyyttä tarkkaan reunan hallintaan ja vakauteen suurilla nopeuksilla.

Maven 86 All Mountain -sukset tarjoavat 86 mm:n vyötäröleveyden ansiosta täydellisen tasapainon pulverissa kellumisen ja kovalla sohjolla pitämisen välillä. Tip and Tail Rocker -profiili takaa vaivattoman käännöksen aloittamisen ja leikkisän ohjattavuuden, joten nämä sukset ovat ihanteelliset kaikentasoisille hiihtäjille, aloittelijoista, jotka haluavat kehittää taitojaan, kokeneisiin hiihtäjiin, jotka etsivät monipuolista all-mountain -seuraa.

Atomic Maven 86 All Mountain -sukset ovat täydellinen valinta naishiihtäjille, jotka vaativat suorituskykyä, monipuolisuutta ja tyyliä missä tahansa maastossa. Syleile vuoriston jännitystä ja nosta hiihtokokemuksesi uusiin korkeuksiin Atomic-suksien avulla.

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
120/86/103 mm
Vyötärön leveys:
86mm
Paras käyttö:
All Mountain
Taso:
Aloittelija, Keskitaso
Ytimen materiaali:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profiili:
Tip ja Tail Rocker
Siteet:
Ei sisälly
Lisäominaisuudet:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile
Sukupuoli:
Naiset
Näytä kaikki

SkatePro