×
Valikko

Maven 93 C All Mountain Sukset

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Atomic Maven 93 C -sukset on suunniteltu niille, jotka etsivät monipuolista ja suorituskykyistä suksia kaikkiin maasto-olosuhteisiin. Olitpa sitten kokenut veteraani tai vasta aloittelija, nämä sukset sopivat erinomaisesti keskitason tai edistyneen tason hiihtäjille, jotka haluavat viedä hiihtonsa seuraavalle tasolle. Maven 93 C:n 92 mm:n vyötäröleveyden ja monipuolisen rakenteen ansiosta sukset sopivat monenlaisiin olosuhteisiin, täydellisesti hoidetuista rinteistä syviin puuterikätköihin.

Sukset on suunniteltu asiantuntevasti käyttäen Atomicin tunnettuja Atomic Wood Core- ja Omatic Core -ytimiä, joissa yhdistyvät lujuus, ohjattavuus ja pehmeä ajo. Niissä on Tip and Tail Rocker, joka takaa vaivattomat käännökset ja maksimaalisen hallinnan. Flow-profiilin muotoilun ansiosta Maven 93 C:t tarjoavat poikkeuksellisen reunaotteen ja hallinnan, kun taas Carbon Backbone lisää voimaa ja vakautta. Dura Cap Sidewall takaa pitkäaikaisen kestävyyden, ja tyylikäs muotoilu kääntää varmasti katseet rinteessä.

Atomic Maven 93 C -suksista voivat hyötyä kaikkien taitotasojen, sukupuolten ja hiihtotottumusten hiihtäjät. Nämä monipuoliset ja suorituskykyiset sukset tarjoavat täydellisen tasapainon vakauden ja ketteryyden välillä, minkä ansiosta voit kokeilla rajoja ja tutkia uusia maastoja itsevarmasti. Älä missaa äärimmäistä hiihtokokemusta - nappaa Atomic Maven 93 C -sukset jo tänään ja nosta hiihtosi uusiin korkeuksiin!

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
126/93/110 mm
Vyötärön leveys:
92mm
Paras käyttö:
All Mountain
Taso:
Keskitaso, Kokenut
Ytimen materiaali:
Atomic Wood Core, Omatic Core
Profiili:
Tip ja Tail Rocker
Siteet:
Ei sisälly
Lisäominaisuudet:
Dura Cap Sidewall, Flow Profile, Carbon Backbone
Sukupuoli:
Mies, Naiset, Unisex
Näytä kaikki

SkatePro