×
Valikko

Cloud Q9 + M 10 GW All Mountain Sukset

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Koe vaivaton hiihto Atomic Cloud Q9 + M 10 GW - All Mountain -suksilla!

Esittelyssä uudet vallankumoukselliset Atomic Cloud Q9 + M 10 GW All Mountain -sukset, jotka on suunniteltu erityisesti naishiihtäjille, jotka etsivät pehmeää ja vaivatonta hiihtokokemusta. Viimeisimmän teknologian ja vertaansa vailla olevan muotoilun ansiosta nämä sukset vievät hiihtosi uudelle tasolle.

Atomic Cloud Q9 on suunniteltu naisille ja sen vyötäröleveys on 75 mm, ja se tarjoaa täydellisen tasapainon vakauden ja ketteryyden välillä, mikä takaa saumattoman ajon missä tahansa maastossa. Siinä on innovatiivinen Densolite Core -ydin, joka tarjoaa optimaalisen paino- ja suorituskykysuhteen väsymättömään hiihtoon, ja yhdistettynä Dura Cap Sidewall -sivuseinään se parantaa voimansiirtoa ja reunapitoa.

Camber-profiililla varustettu Cloud Q9 tarjoaa vertaansa vailla olevan hallinnan ja tarkkuuden, jonka ansiosta voit tehdä tarkkoja käännöksiä ja leikkauksia helposti. Tip Protector takaa suksien paremman kestävyyden ja pitkäikäisyyden, mikä tekee niistä luotettavan kumppanin jokaisessa seikkailussa.

Atomic Cloud Q9 + M 10 GW toimitetaan valmiiksi asennetuilla M 10 GW -siteillä, jotka ovat yhteensopivat GripWalk-saappaiden kanssa ja sopivat kätevästi ja mukavasti. Säädä siteet haluamaasi DIN-asetukseen välillä 3,0-10,0 taitotasosi mukaan ja varmista optimaalinen suorituskyky.

Atomic Skis on suunnitellut Cloud Q9:n kaikentasoisille naishiihtäjille, aloittelijoista keskitason hiihtäjiin, jotka etsivät all-mountain-suksia, joissa yhdistyvät helppokäyttöisyys ja poikkeuksellinen suorituskyky. Ota mikä tahansa rinne haltuun itsevarmasti ja tyylikkäästi Atomic Cloud Q9 + M 10 GW All Mountain -suksilla!

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
120/75/103 mm
Vyötärön leveys:
75mm
Paras käyttö:
All Mountain
Taso:
Aloittelija, Keskitaso
Ytimen materiaali:
Atomic Wood Core, Densolite Core
Profiili:
Camber
Siteet:
Sisältyy
Sidetyyppi:
GripWalk Side
Monon yhteensopivuus:
GripWalk Monot (ISO 23223), GripWalk Junior Monot (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Monot (ISO 23223)
DIN-asteikko:
3.0-10.0
Lisäominaisuudet:
Dura Cap Sidewall, Tip Protector
Sukupuoli:
Naiset
Näytä kaikki

SkatePro