×
Valikko

Freeflex 14 GW Race Plate Laskettelusiteet

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Head Freeflex 14 GW Race Plate -hiihtositeet ovat huippuluokan kilpailuvalmiit siteet. Nämä huipputehokkaat siteet on suunniteltu kokeneille hiihtäjille, jotka vaativat parasta tehon, hallinnan ja tarkkuuden suhteen.

Sidokset ovat yhteensopivat GripWalk-hiihtokenkien kanssa ja niissä on 4-14 DIN-asetusalue, joten ne sopivat monenlaisille hiihtäjille. Niissä on myös 85 mm:n jarruleveys, mikä tekee niistä ihanteelliset useimmille nykyaikaisille suksille. Freeflex 14 GW -siteissä on myös 21 mm:n jalustakorkeus, joka takaa erinomaisen vakauden ja reunan hallinnan.

Kevyistä materiaaleista valmistetut Head Freeflex 14 GW Race Plate -hiihtositeet painavat vain 1170 g, joten ne eivät paina sinua rinteessä. Niitä on myös uskomattoman helppo säätää ja käyttää, joten pääset lumelle nopeasti ja turvallisesti.

Kaiken kaikkiaan Head Freeflex 14 GW Race Plate -hiihtositeet ovat loistava valinta edistyneille ja kokeneille hiihtäjille, jotka etsivät suorituskykyisiä siteitä, jotka tarjoavat optimaalisen voiman, hallinnan ja tarkkuuden jännittävää ja nautinnollista hiihtokokemusta varten.

Vain suksille, joissa on kiinnityslevy

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Sidetyyppi:
GripWalk Side
Monon yhteensopivuus:
GripWalk Monot (ISO 23223)
Jarrun leveys:
85mm
Paino:
1170g
DIN-asteikko:
4.0-14.00
Paras käyttötapa:
Race, Piste
Seisontakorkeus:
21mm
Näytä kaikki

SkatePro