×
Valikko

Shift2 13 MN Laskettelusiteet

1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Atomic Shift2 13 MN -hiihtositeet ovat täydellinen valinta hiihtäjille, jotka haluavat vapauden tutkia takamaastoa uhraamatta suorituskykyä rinteessä. Nämä MNC-sidokset (Multi-Norm Certified) ovat yhteensopivat sekä perinteisten alppi- että retkikenkien kanssa, mikä antaa sinulle monipuolisuuden, jota tarvitset, jotta voit mennä minne tahansa lumi sinut viekin.

DIN-asetuksella 6,0-13,0 Shift2 13 MN sopii erinomaisesti keskitason ja edistyneen tason hiihtäjille, jotka vaativat sidoksiltaan korkeaa suorituskykyä. Tämä sidonta on suunniteltu turvallisuutta ja tehokkuutta silmällä pitäen, ja siinä käytetään matalaprofiilista alustaa tehostetun voimansiirron takaamiseksi. Näissä siteissä on myös ylisuuri alusta ja hiilikuitupitoinen PA-rakenne, joka tarjoaa kevyen, mutta jäykän rungon.

Shift2 13 MN:ssä on myös useita käteviä ominaisuuksia, kuten helppokäyttöiset kiipeilyavustimet ja hike and ride -kytkin, joka helpottaa siirtymistä rinteiden ja vaelluksen välillä. TUV-sertifiointi takaa, että nämä siteet on testattu perusteellisesti ja ne täyttävät kaikki turvallisuusstandardit.

Atomic Shift2 13 MN -hiihtosidosten avulla saat molempien maailmojen parhaat puolet - voit tutkia takamaastoa ja nauttia rinteistä yhdellä monipuolisella sidoksella.

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Sidetyyppi:
MNC Siteet
Monon yhteensopivuus:
GripWalk Junior Monot (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Monot (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Monot (ISO 23223)
Jarrun leveys:
100mm, 110mm
DIN-asteikko:
6.0-13.0
Paras käyttötapa:
Freeride, Touring
Seisontakorkeus:
30mm
Lisäominaisuudet:
Easy Climbing Aids, Hike and Ride Switch, Multi Norm Certified (MNC), Low Profile Chassis, Crampon System, Carbon-infused PA, Oversized Heel Platform, TUV Certified, Automatic Toe Adaptation
Näytä kaikki

SkatePro