×
Valikko

Durden RIG Reflect Laskettelulasit

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Sweet Protection Durden RIG Reflect -hiihtolaseissa yhdistyvät retrovaikutteet ja moderni muotoilu, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan hiihtokokemuksen ja laajennetun näkökentän. Näissä tyylikkäässä, matalaprofiilisessa mallissa on 1,3 mm:n paksuinen sylinterimäinen linssi, joka takaa erinomaisen kirkkauden. Ne on varustettu ainutlaatuisella RIG®-linssiteknologialla, joka parantaa kontrastia, vähentää värivääristymiä ja minimoi silmien väsymistä, mikä takaa optimaalisen suorituskyvyn rinteessä.

Silmälaseissa on ainutlaatuinen linssikoukkuliitäntä alareunassa, joka mahdollistaa vaivattoman linssin vaihdon. Mukavuus ja kestävyys on asetettu etusijalle kehyksen sisäpuolelle laminoidun tuuletusvaahdon avulla. Kehyksen ulkopuolelle älykkäästi asennettu hihna takaa ihanteellisen istuvuuden Sweet Protection -kypärien kanssa.

Lisäominaisuuksiin kuuluu super oleofobinen ja hydrofobinen pinnoite, joka hylkii vettä, likaa ja likaa, sekä 100 %:n UV-suojaus silmiesi suojaamiseksi. Ylisuuren muotoilun ja vain 141 gramman painon ansiosta nämä suojalasit tarjoavat poikkeuksellisen hyvän suojan ja käyttömukavuuden koko hiihtoseikkailusi ajan. Koe vertaansa vailla oleva selkeys, mukavuus ja tyyli Sweet Protection Durden RIG Reflect -hiihtolaseilla.

Ominaisuudet

Lisäominaisuudet:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading)
Kasvojen koko:
One Size
Linssin säätyyppi:
Pilvinen, Osittain pilvinen, Aurinkoinen
Vaihdettavat linssit:
Kyllä
Linssi:
RIG 1.3 mm thick cylindrical lens
Silmälasien päälle sopivat (OTG):
Kyllä
Voi käyttää kypärän kanssa:
Kyllä
Ilmanvaihto:
Kyllä
Paino:
141g
Näytä kaikki

SkatePro