×
Valikko

Revent Q HD Photo Laskettelulasit

1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Nauti parhaasta näkyvyydestä ja suojasta alppiseikkailuissasi näillä Atomic Skis Revent Q HD Photo -laseilla!

Atomicin Revent Q HD Photo -lasit tarjoavat vertaansa vailla olevan hiihtokokemuksen edistyksellisten ominaisuuksiensa ansiosta. Laseissa on Live Fit -kehykset, jotka mukautuvat kasvoihisi poikkeuksellisen mukavasti ja tarjoavat laajan näkökentän. Adaptive LF Tri-Layer Face Foam -kasvovaahto takaa täydellisen istuvuuden ja sulkee kylmän ilman pois pitäen sinut lämpimänä ja keskittyneenä. Älä anna huurun tai vesipisaroiden haitata näköäsi Integral Clarity Technology Anti-Fog -pinnoitteen ja super oleofobisen ja hydrofobisen ulkopinnoitteen ansiosta.

Nämä suojalasit sopivat erinomaisesti aurinkoisiin olosuhteisiin, ja niiden mukana toimitetaan ylimääräinen linssi vaihtelevaa säätä varten. Toriset linssit tarjoavat erinomaisen kirkkauden ja vähentävät vääristymiä. Käytitpä laseja tai et, Over-the-Glass-yhteensopivuus ja MFI-tekniikka (Magnetic Face Mask Integration) tarjoavat maksimaalisen mukavuuden ja monipuolisuuden. Koe rinteessä vertaansa vailla oleva suorituskyky ja tyyli Atomicin Revent Q HD Photo -lasien avulla - täydellinen kumppanisi jännittävään hiihtoseikkailuun.

Ominaisuudet

Lisäominaisuudet:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Integral Clarity Technology Anti-Fog, Live Fit Frame, Hd Lens Technology, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Toric Lens, Over The Glass Compatible, MFI tech (Magnetic Face Mask Integration)
Kasvojen koko:
L, One Size
Linssin säätyyppi:
Aurinkoinen
Vaihdettavat linssit:
Kyllä
Linssi:
REVENT Q HD PHOTO LENS Green
Sis. Ylimääräiset linssit:
Kyllä
Näytä kaikki

SkatePro