×
Valikko

Four Pro Signature NMC Pink Powder Laskettelulasit

1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder -hiihtolasit ovat suorituskykyiset hiihtolasit, jotka on suunniteltu hiihtäjille ja lumilautailijoille, jotka vaativat parasta optista selkeyttä ja suojaa.

Näissä suojalaseissa on sylinterimäinen kaksoislinssi, jossa on fotokromaattinen tekniikka, joka säätää automaattisesti linssin sävyä auringonvalon määrän mukaan, varmistaen optimaalisen näkyvyyden kaikissa olosuhteissa. Linssit on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaattimateriaalista, ja ne on käsitelty huurtumisenestopinnoitteella, joka estää huurtumisen jopa intensiivisimmissä aktiviteeteissa.

Four Pro Signature NMC -suojalaseissa on myös Adaptive Tri-Layer Face Foam -kasvovaahto, joka mukautuu kasvojen ääriviivoihin mukavan ja turvallisen istuvuuden takaamiseksi. Suojalasit ovat yhteensopivat silmälasien kanssa, ja niissä on erityisen kirkas linssi hämäräolosuhteita varten.

Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder -hiihtolasit ovat tyylikkään muotoilunsa, huipputeknologiansa ja mukavan istuvuutensa ansiosta täydellinen valinta hiihtäjille ja lumilautailijoille, jotka vaativat parasta suorituskykyä ja suojaa.

Ominaisuudet

Lisäominaisuudet:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Hd Lens Technology, Cylindrical Lens, Double Lens, Over The Glass Compatible, Photochromic Lens
Kasvojen koko:
One Size
Linssin säätyyppi:
Aurinkoinen
Vaihdettavat linssit:
Kyllä
Linssi:
FOUR PRO HD PHOTO LENS AMBER
Silmälasien päälle sopivat (OTG):
Kyllä
Sis. Ylimääräiset linssit:
Kyllä
Extralinssit:
FOUR PRO CLEAR LENS - 84%
Näytä kaikki

SkatePro