×
Valikko

Mission MIPS Laskettelukypärä

(1)
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Valmistaudu riemukkaaseen hiihtokokemukseen Smith Mission MIPS -hiihtokypärällä, joka on turvallisuuden ja mukavuuden perikuva rinteessä. Tämä maineikkaan Smith Ski Helmetsin suunnittelema kypärä määrittelee suojelun uudelleen huippuluokan ominaisuuksillaan ja takaa vertaansa vailla olevan seikkailun joka kerta, kun lähdet puuteriin.

Maksimaalinen suojaus MIPS-teknologian avulla:

Koe vertaansa vailla oleva suojaus MIPS:n, vallankumouksellisen Multi-Directional Impact Protection System -järjestelmän avulla. MIPS toimii siten, että kypärä liukuu suhteessa päähän, mikä vähentää aivoihin kohdistuvia törmäysvoimia kulmikkaissa iskuissa. Voit olla varma siitä, että pääsi on suojattu eri kulmista ja voit ajaa luottavaisin mielin.

Smith Mission MIPS -hiihtokypärä asettaa mukavuuden etusijalle suojan rinnalle. BOA® Fit System -järjestelmällä varustettu kypärä tarjoaa tarkan ja räätälöidyn istuvuuden säätöpyörää kääntämällä, mikä takaa turvallisen ja mukavan ajon koko päiväksi. Säädettävät tuuletusaukot takaavat optimaalisen lämpötilan säätelyn, jolloin pääsi pysyy viileänä ja mukavana myös intensiivisten laskettelusessioiden aikana.

Lisäominaisuudet täydelliseen hiihtokokemukseen:

  • Kypäräpussi: Säilytä ja kuljeta kypärääsi kätevästi mukana tulevan kypäräpussin avulla, jolloin se pysyy suojassa matkojesi aikana.
  • Zonal Koroyd®: Kevyen ja energiaa vaimentavan Koroyd®-materiaalin strateginen sijoittelu parantaa törmäyssuojaa kriittisillä alueilla.
  • Irrotettavat korvatyynyt: Helposti irrotettavat korvatyynyt tarjoavat monipuolisuutta, joten voit säätää kypärän lämpöä vaihteleviin sääolosuhteisiin sopivaksi.
  • Sertifioinnit: Smith Mission MIPS -hiihtokypärä täyttää tiukat turvallisuusstandardit, mukaan lukien CE EN 1077 - luokka B ja ASTM 2040-11, mikä takaa kansainvälisten turvallisuusmääräysten noudattamisen.

Valitse Smith laatuun ja turvallisuuteen:

Smith-hiihtokypärät ovat jo pitkään olleet maineeltaan huippulaatuisia kypäriä, joissa yhdistyvät huipputeknologia, mukavuus ja tyyli. Luota siihen, että Smith suojaa pääsi ja nostaa hiihtokokemuksesi uusiin korkeuksiin. Smith Mission MIPS -hiihtokypärä on täydellinen kumppani seuraavaan talviseikkailuusi, sillä se tarjoaa vertaansa vailla olevaa suojaa, mukavuutta ja monipuolisuutta. Tilaa omasi nyt ja valloita rinteet luottavaisin mielin!

Mallin tiedot

MalliSisäpuolen mitta
S51cm, 52cm, 20.66" (52.5cm), 53cm, 54cm, 55cm
M55cm, 56cm, 57cm, 58cm, 59cm
L59cm, 60cm, 61cm, 62cm, 63cm

Ominaisuudet

Ilmanvaihtojärjestelmä:
Air Evac
Sovitusjärjestelmä:
Dial Wheel
Erikoisominaisuudet:
Helmet Bag, Zonal Koroyd®, Irrotettavat korvapehmusteet, MIPS
Kokoa säädettävä:
Kyllä
Sertifikaatit:
CE EN 1077 - Class B, ASTM 2040-11
Ulkokuoren tyyppi:
Muotissa
Paino:
450g
Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Vahvistettu ostaja
"Item arrived quicker then I expected. Item was exactly as described. It was a gift for my daughter so I don’t have a review of the actual product myself."
Gabriella P Stewart (Oakhurst) 04.02.2020
SkatePro