×
Valikko

Bent Chetler Mini + M 10 GW Lasten Laskettelusukset

1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Atomic Bent Chetler Mini + M 10 GW Lasten sukset - vapauta lapsesi hiihtopotentiaali!

Atomicin Bent Chetler Mini -sukset siteineen avaavat rajattomien hiihtoseikkailujen maailman nuorille seikkailijoille, jotka ovat valmiita valloittamaan minkä tahansa maaston. Monipuolisella 90 mm:n vyötäröleveydellä suunnitellut sukset ovat erinomaiset kaikilla lumityypeillä, aina vastahoidetuista rinteistä puuterilumen täyttämiin aukeisiin.

Kevyistä ja kestävistä materiaaleista valmistettu Densolite-ydin tarjoaa vakaan alustan tasaista hallintaa varten, kun taas Tip and Tail Rocker -profiili tarjoaa vaivatonta kelluvuutta ja anteeksiantoa vaihtelevissa olosuhteissa.

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, ja näissä suksissa on valmiiksi asennetut M 10 GW -siteet, jotka takaavat turvallisen yhteyden ja voimansiirron. Nämä siteet ovat yhteensopivat eri saappaiden kanssa, mukaan lukien Alpine Adult- ja Junior-saappaat, GripWalk-saappaat ja GripWalk Toe Pin -saappaat, joten ne sopivat kasvaville nuorille hiihtäjille ja erilaisille saappaan mieltymyksille. DIN-asetus 3,0-10,0 mahdollistaa räätälöidyn säädön lapsesi taitotasolle.

Kestävät Cap Sidewalls -sukset parantavat suksien pitkäikäisyyttä ja vähentävät halkeamisriskiä, jotta ne pysyvät mukana nuoren periksiantamattomassa energiassa rinteessä. Nämä sukset on suunniteltu tuomaan iloa ja edistystä niille, jotka haluavat ottaa talvesta kaiken irti.

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
128/90/119 mm
Vyötärön leveys:
90mm
Paras käyttö:
All Mountain, Park
Taso:
Aloittelija, Keskitaso
Ytimen materiaali:
Densolite Core
Profiili:
Tip ja Tail Rocker
Siteet:
Sisältyy
Sidetyyppi:
GripWalk Junior Siteet
Monon yhteensopivuus:
Aikuisten laskettelumonot (ISO 5355), Lasten Laskettelumonot (ISO 5355), GripWalk Monot (ISO 23223), GripWalk Junior Monot (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Monot (ISO 23223)
DIN-asteikko:
3.0-10.0
Lisäominaisuudet:
Dura Cap Sidewall
Siteiden pituus:
NAmm
Näytä kaikki

SkatePro