×
Valikko

Maven Girl + L6 GW Junior Skis

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Nosta lapsesi hiihtokokemusta Atomic Maven Girl + L6 GW Junior -suksilla, jotka on räätälöity nuorille seikkailijoille, jotka kaipaavat all-mountain-hauskanpitoa.

Nämä sukset ylpeilevät monipuolisella 68 mm:n vyötäröleveydellä, joka tarjoaa vakautta ja hallintaa sekä hoidetuilla rinteillä että puuterissa. Ne on suunniteltu Densolite Core -ydinmateriaalilla, joten ne tarjoavat kevyen mutta kestävän rakenteen, joka takaa tasaisen ajon. Sukset on varustettu Tip Protectorilla ja Duracapilla, jotka suojaavat niitä kulumiselta, takaavat pitkäikäisyyden ja säilyttävät suorituskyvyn kaudesta toiseen.

Mukana tulevat GripWalk Junior -siteet takaavat helpon sisään- ja ulosajon ja tarjoavat mukavuutta kasvaville hiihtäjille. DIN-asetuksella 2,0-4,5 ne tarjoavat täydellisen määrän tukea aloittelijoille ja keskitason hiihtäjille. Nämä siteet ovat yhteensopivat eri saappaiden, kuten Alpine, Junior Alpine, GripWalk ja GripWalk Junior, kanssa ja takaavat turvallisen liitoksen kaikille.

Atomic Maven Girl + L6 GW Junior -sukset, ihanteellinen kumppani nuorille hiihtäjille, jotka haluavat tutkia vuoria itsevarmasti ja tyylillä.

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
109/68/90 mm
Vyötärön leveys:
68mm
Paras käyttö:
All Mountain, Piste
Taso:
Aloittelija, Keskitaso
Ytimen materiaali:
Densolite Core
Siteet:
Sisältyy
Sidetyyppi:
GripWalk Junior Siteet
Monon yhteensopivuus:
Aikuisten laskettelumonot (ISO 5355), Lasten Laskettelumonot (ISO 5355), GripWalk Monot (ISO 23223), GripWalk Junior Monot (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Monot (ISO 23223)
DIN-asteikko:
2.0-5-5
Lisäominaisuudet:
Tip Protector, Duracap
Siteiden pituus:
NAmm
Näytä kaikki

SkatePro