×
Valikko

Maverick JR + L6 GW Junior Skis

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Atomic Maverick JR + L6 GW -sukset ovat täydellinen valinta nuorille hiihtäjille, jotka haluavat viedä hiihtonsa seuraavalle tasolle. Nämä sukset on suunniteltu all mountain -suorituskykyyn, joten ne ovat monipuoliset ja hauskat kaikissa maastoissa. Niissä on Densolite Core -ydin, joka tarjoaa kevyttä lujuutta ja reagoivuutta, sekä camber-profiili, joka tarjoaa loistavan reunapidon ja hallinnan.

Suksien mukana toimitetaan GripWalk Junior -side, jonka ansiosta nuorten hiihtäjien on helppo nousta suksiin ja irrottautua niistä. Siteet ovat yhteensopivat GripWalk Junior -saappaiden (ISO 23223) kanssa, ja niissä on DIN-asetukset 2,0-5,5, mikä mahdollistaa räätälöidyn istuvuuden. Lisäominaisuuksiin kuuluvat kärjensuoja ja Duracap, joka lisää kestävyyttä.

Atomic Maverick JR + L6 GW Junior -sukset, joiden vyötäröleveys on 68 mm, on suunniteltu keskitason ja aloitteleville hiihtäjille ja ne tarjoavat hyvän vakauden ja hallinnan. Niiden mitat 109/68/90 mm tekevät niistä ihanteelliset kaikenlaiseen maastoon, aina hoidetuista rinteistä puuterikätköihin.

Lyhyesti sanottuna Atomic Maverick JR + L6 GW Junior -sukset ovat loistava valinta nuorille hiihtäjille, jotka etsivät monipuolisia ja hauskoja suksia, jotka auttavat heitä edistämään taitojaan. Laadukkaan rakenteensa ja huippusuorituskykynsä ansiosta nämä sukset soveltuvat erinomaisesti kaikkiin maastoihin, joita nuoresi kohtaa.

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
109/68/90 mm
Vyötärön leveys:
68mm
Paras käyttö:
All Mountain, Piste
Taso:
Aloittelija, Keskitaso
Ytimen materiaali:
Densolite Core
Profiili:
Camber
Siteet:
Sisältyy
Sidetyyppi:
GripWalk Junior Siteet
Monon yhteensopivuus:
GripWalk Junior Monot (ISO 23223)
DIN-asteikko:
2.0-5.5
Lisäominaisuudet:
Tip Protector, Duracap
Siteiden pituus:
NAmm
Näytä kaikki

SkatePro