Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

WC e.Race Team SW Sukset + JRS 7.5 GW CA Laskettelusiteet

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon

Kuvaus

Head WC e.Race Team SW sukset + JRS 7.5 GW CA siteet

Head WC e.Race Team SW -sukset + JRS 7.5 GW CA -siteet ovat täydelliset nuorille hiihtäjille, jotka haluavat viedä kilpaurheilutaitonsa seuraavalle tasolle. Näissä suksissa on kevyt ja kestävä rakenne, jossa on puu- ja grafeeniydin poikkeuksellista voimaa ja hallintaa varten. Suksien vyötäröleveys on kapea, 67 mm, mikä tekee niistä ihanteelliset kilpa-ajoon ja käännösten veivaamiseen hoidetuilla rinteillä. 10,8 metrin säde tarjoaa loistavan käännöksen aloituksen ja hallinnan, joten nämä sukset sopivat erinomaisesti keskitason ja edistyneille hiihtäjille.

Suksissa on myös Headin EMC (Energy Management Circuit) -teknologia, joka vähentää tärinää ja tarjoaa tasaisen ja vakaan ajon. UHM C -alusta takaa nopean ja tasaisen luiston, joten nämä sukset sopivat erinomaisesti kilpa- ja harjoittelukäyttöön.

Suksien mukana toimitetaan JRS 7.5 GW CA -siteet, jotka sopivat erinomaisesti nuorille hiihtäjille. Nämä siteet on helppo säätää ja ne tarjoavat turvallisen ja mukavan istuvuuden. Sukset ovat yhteensopivat GripWalk-kenkien kanssa, joten niihin on helppo nousta sisään ja ulos.

Kaiken kaikkiaan Head WC e.Race Team SW -sukset + JRS 7.5 GW CA -siteet ovat loistava valinta nuorille hiihtäjille, jotka haluavat parantaa kilpailutaitojaan. Ne tarjoavat poikkeuksellisen suorituskyvyn ja hallinnan, joten ne sopivat erinomaisesti kilpa- ja harjoittelukäyttöön.

Ominaisuudet

Leveys:
111/67/95 mm
Vyötärön leveys:
67mm
Paras käyttö:
Pika
Taso:
Aloittelija, Keskitaso, Kokenut
Kääntösäde:
10.8m
Ytimen materiaali:
Puu, Graphene
Siteet:
Sisältyy
Sidetyyppi:
GripWalk Junior Siteet
Monon yhteensopivuus:
GripWalk Monot (ISO 23223), GripWalk Junior Monot (ISO 23223), GripWalk Toe Pin Monot (ISO 23223), GripWalk Toe & Heel Pin Monot (ISO 23223)
DIN-asteikko:
2 - 7.5
Lisäominaisuudet:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Siteiden pituus:
191-290mm
Näytä kaikki

SkatePro