×
Valikko

Edge Lyt 80 HV Miesten Laskettelumonot

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
Limited quantity available
Määrä
1 kpl
2 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Head Edge Lyt 80 HV miesten hiihtokengillä pääset rinteeseen luottavaisesti ja mukavasti, sillä ne on suunniteltu aloitteleville hiihtäjille, jotka etsivät nautinnollista ja helposti lähestyttävää hiihtokokemusta.

Joustoluokituksen ollessa 80 ja leveän istuvuuden 102 mm nämä saappaat tarjoavat täydellisen tasapainon tuen ja jouston välillä, mikä mahdollistaa helpon ohjattavuuden ja paremman hallinnan rinteessä. Head Edge Lyt 80 HV -hiihtokengät ovat ihanteelliset all-mountain-hiihtoon, ja ne saavat sinut liukumaan helpoiten hoidettuja latuja pitkin ja selviytymään vaihtelevista lumiolosuhteista itsevarmasti.

Näissä huipputeknologialla rakennetuissa hiihtokengissä on vallankumouksellinen muotoilu, joka vähentää painoa suorituskyvystä tinkimättä. Kevyt rakenne takaa vaivattoman liikkumisen ja vähentää väsymystä, joten voit hiihtää pidempään ja nauttia vuoristosta täysillä.

Lisäksi Head Edge Lyt 80 HV Miesten hiihtokengissä on innovatiivinen säädettävä flex-järjestelmä, joka mahdollistaa räätälöinnin hiihtotasosi ja mieltymystesi mukaan. Tämän ominaisuuden avulla voit mukauttaa saappaan joustoa taitotasoasi vastaavaksi, mikä tarjoaa enemmän tarkkuutta ja varmuutta hiihtomatkasi edetessä.

Ominaisuudet

Paras käyttötapa:
All Mountain
Year model:
24/25
Flex:
80
Jalan leveys:
102mm
Monon leveys:
Leveä
Taso:
Aloittelija
Monon tyyppi:
Aikuisten laskettelumonot (ISO 5355)
Siteen yhteensopivuus:
Laskettelusiteet
Näytä kaikki

SkatePro