×
Valikko

Selects Durare i.Shack Scootti renkaat 2-Pack

(1)
1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
7 paria
8 paria
9 paria
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus yli 89 €
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Luo tuotepaketti

Kuvaus

Paranna temppujasi Selects Durare i.Shack Pro Scooter Wheels by Tilt Scooters -valikoimalla

Vie pro-skootterin ajaminen seuraavalle tasolle Tilt Scootersin suunnittelemilla poikkeuksellisilla Selects Durare i.Shack Pro -skootteripyörillä. Näissä pyörissä on vaikuttava 110 mm:n halkaisija, ja ne tarjoavat ihanteellisen tasapainon nopeuden ja hallinnan välillä, olipa kyse sitten kiskojen hionnasta tai ilmassa lentämisestä.

Korkealaatuisesta alumiinista 6061 T6 valmistetut pyörät tarjoavat poikkeuksellista kestävyyttä ja tukevuutta, joten voit ylittää rajasi huoletta. Niissä on myös tiivistetyt laakerit, jotka takaavat tasaisen vierimisen ja vähentävät huoltoa, joten voit keskittyä temppujesi hiomiseen.

Nämä pyörät sopivat saumattomasti useimpiin pro-skoottereihin, koska niiden pyörän navan leveys on runsaat 24 mm ja ne ovat yhteensopivat 8 mm:n akselin kanssa. Lisäksi jokainen pakkaus sisältää kätevästi kaksi pyörää ja välikappaleet, joten voit helposti vaihtaa vanhat pyörät tai päivittää kyytiäsi. Valmistaudu parantamaan skootterikokemustasi poikkeuksellisten Selects Durare i.Shack Pro -skootteripyörien avulla. Päästä koko potentiaalisi valloilleen ja valloita kadut Tilt Scootersin kanssa!

Ominaisuudet

Renkaan halkaisija:
110mm
Laakerit:
Sisältyy
Keskiön malli:
Spoked
Kpl per paketti:
2
Holkit:
Sisältyy
Coren materiaali:
6061 T6 alumiini
Renkaan keskiön leveys:
24mm
Akselin halkaisija:
8mm
Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (1 arviota)

SkatePro