×
Valikko

Selects Rigid SCS LT Scootin Clamppi

(1)
Uutuus
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus yli 89 €
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Esittelyssä ammattilaismopojen kiinnitystekniikan huippu - Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp. Tilt Scooters on ylittänyt itsensä tällä korkealaatuisella kiinnikkeellä, joka ylittää suorituskyvyn ja tyylin rajat.

Tässä SCS-puristimessa on tyylikäs ja vankka muotoilu, joka on suunniteltu tarjoamaan horjumatonta jäykkyyttä vaativimmillekin skootteripyöräilijöille. Se on valmistettu hienoimmista materiaaleista, joten se kestää intensiivisiä ajosessioita ja armotonta jyräämistä tinkimättä eheydestään. Nelipulttinen muotoilu takaa tangon maksimaalisen vakauden, mikä antaa sinulle itseluottamusta suorittaa monimutkaisimmatkin temput tarkasti.

Mukana tuleva puristuspultti integroituu saumattomasti SCS-järjestelmään, mikä tarjoaa vankan ja turvallisen yhteyden skootterisi haarukan ja tankojen välille. Ylisuuren 35 mm:n sisähalkaisijan ansiosta tähän kiinnittimeen mahtuu mukavasti vakiokokoiset ohjaustangot. Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp on täydellinen valinta keskitason tai edistyneille kuljettajille, jotka etsivät huippuluokan kiinnikettä, jossa yhdistyvät lujuus, tyyli ja vertaansa vailla oleva suorituskyky.

Ominaisuudet

SCS compressiojärjestelmä:
Yes
Clampin sisähalkaisija:
35mm (Oversized)
Clampin koko:
Quad
Compression-järjestelmään sisältyy:
SCS
Käpymutteri:
Ei sisälly
Compressiopultti:
Sisältyy
Compression bolt diameter:
8mm
Näytä kaikki

arvostelua   (1)

Ei suomeksi kirjoitettuja arvioita. Näytä myös muilla kielillä kirjoitetut arviot (1 arviota)

SkatePro