×
Valikko

Rise 75 Jääkiekkomaila

Uutuus
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
7 kpl
8 kpl
9 kpl
10+
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Warrior Rise 75 -jääkiekkomaila on äärimmäinen ase rullakiekkoilijoille, jotka vaativat tarkkuutta ja täydellistä hallintaa kaukalossa.

Tämä maila on valmistettu ainutlaatuisella Sabre Taper -menetelmällä, joka takaa vakaan, voimakkaan ja hallitun laukaisun, joten voit ampua lyöntejä vertaansa vailla olevalla tarkkuudella mistä tahansa kentällä.

Koe vertaansa vailla oleva tuntuma kiekkoon Minimus carbonin litteän kudotun hiilirakenteen ansiosta. Nykyaikaiseen peliin suunniteltu maila tarjoaa poikkeuksellisen hyvän kontrollin ja reagoinnin, mikä auttaa sinua pysymään askeleen edellä kilpailijoita.

R. L. C. 111:llä (Revolutionary Lightweight Construction) rakennetussa mailassa yhdistyvät uusin kevytkuituteknologia ja korkealuokkainen hiilirakenne, mikä takaa vertaansa vailla olevan lujuuden ja pelattavuuden. Valmistaudu nostamaan pelisi uusiin korkeuksiin mailalla, joka on yhtä kestävä kuin kevytkin.

Ota peli haltuun tarttuvalla pehmeällä otteella, joka lukitsee kätesi paikalleen huippukäden hallintaa varten. Pysy tyynenä ja itsevarmana myös ottelun kiihkeimpinä hetkinä, kun vapautat täyden potentiaalisi Warrior Rise 75 -kiekkomailan avulla.

Ominaisuudet

Blade Material:
Lasikuitu, Carbon
Flex:
75
Mailan pituus:
152.4cm
Mailan materiaali:
Komposiitti Lasikuitu ja Hiilikuitu
Näytä kaikki

SkatePro