×
Valikko

WCR e-SL Rebel FIS SW Kilpasukset

Uutuus
1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race -sukset: Hallitse rinteitä tarkkuudella ja nopeudella.

Nosta hiihtopeliäsi huippuluokan Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race -suksilla, jotka on valmistettu huolellisesti kokeneille hiihtäjille, jotka vaativat äärimmäistä suorituskykyä ja tarkkuutta. Astu näihin kisavalmiisiin suksiin ja koe vertaansa vailla oleva kontrolli ja reagointikyky valloittaessasi rinteitä.

Head WCR e-SL Rebel FIS SW -hiihtosukset, jotka on suunniteltu keskittymään rinteeseen ja kilpailemiseen, ylpeilevät vaikuttavalla 68 mm:n vyötäröleveydellä, joka tarjoaa salamannopeat siirtymät reunasta reunaan ja vertaansa vailla olevan ohjattavuuden. Korkean suorituskyvyn puu-, titaani- ja grafeeniytimellä rakennetut sukset tarjoavat poikkeuksellista vakautta ja voimansiirtoa jokaisessa käänteessä.

Headin innovatiivinen EMC (Energy Management Circuit) -teknologia parantaa suksien suorituskykyä entisestään poistamalla ei-toivottuja tärinöitä ja varmistamalla tasaisen ja hallitun ajon myös suurilla nopeuksilla. Lisäksi UHM C -pohja tarjoaa poikkeuksellisen kestävyyden ja liukuvuuden, minkä ansiosta voit säilyttää nopeuden ja tarkkuuden koko lenkilläsi.

Head WCR e-SL Rebel FIS SW -sukset, joiden säde on 12,8 m, sopivat täydellisesti nopeisiin ja tarkkoihin käännöksiin, joten ne sopivat erinomaisesti edistyneille hiihtäjille ja kilpaurheilijoille, jotka etsivät äärimmäistä suorituskykyä hoidetuilla rinteillä. Siteet eivät sisälly toimitukseen, joten voit mukauttaa asetukset mieltymystesi mukaan.

Koe hiihtämisen jännitys parhaimmillaan - tilaa Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race -sukset jo tänään ja vapauta kilpailuhenkesi rinteisiin!

Uden-side - anbefales:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
119/68/103 mm
Vyötärön leveys:
68mm
Paras käyttö:
Piste, Pika
Taso:
Kokenut
Suorituskyky:
100% rinteessä laskettelu
Kääntösäde:
12.8m
Ytimen materiaali:
Puu, Titanal, Graphene
Profiili:
Camber
Siteet:
Ei sisälly
Lisäominaisuudet:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Sukupuoli:
Unisex
Näytä kaikki

SkatePro