×
Valikko

WCR e-GS Rebels SW Kilpasukset

1 kpl
Määrä
1 kpl
2 kpl
3 kpl
4 kpl
5 kpl
6 kpl
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Esittelyssä Head WCR e-GS Rebels SW Race -sukset, huippuvalinta edistyneille hiihtäjille, jotka etsivät vertaansa vailla olevaa suorituskykyä rinteessä. Vaikuttavan 65 mm:n vyötäröleveyden ja monipuolisen 25,0 m:n kääntösäteen ansiosta nämä sukset tarjoavat salamannopeat reunanvaihdot, vakauden ja tarkkuuden.

Viimeisimmällä teknologialla suunnitelluissa suksissa on tehokas yhdistelmä puu- ja grafeeniydinmateriaaleja, jotka tarjoavat poikkeuksellisen lujuuden, tärinänvaimennuksen ja reagoinnin. Lisäksi sukset sisältävät Headin vallankumouksellisen EMC (Energy Management Circuit) -teknologian, joka vähentää tärinää entisestään ja takaa tasaisemman ajon. UHM C Base takaa poikkeuksellisen kestävyyden ja nopeuden, joten sukset ovat ihanteelliset lumen halkaisuun.

Head WCR e-GS Rebels SW Race -sukset on valmistettu huolellisesti optimoimaan teho ja kontrolli. Nämä sukset tarjoavat lyömättömän kokemuksen riippumatta siitä, veistävätkö ne puhtaat linjat hoidetuilla rinteillä vai ajavatko kilpaa haastavilla radoilla. Ne sopivat erinomaisesti rullahiihdon ja kilpaurheilun harrastajille, ja ne vievät suorituskyvyn uusiin korkeuksiin, jolloin hiihtäjät voivat ylittää rajojaan ja valloittaa vaativimmatkin maastot.

Nämä Headin kilpasukset ovat poikkeukselliset paitsi suorituskyvyltään myös ulkonäöltään. Silmiinpistävän muotoilunsa ja tyylikkään viimeistelynsä ansiosta ne kääntävät katseet kaikkialla vuoristossa. WCR e-GS Rebels SW Race -sukset ovat saatavana eri kokoja, joten ne sopivat eri pituisille ja -kuntoisille hiihtäjille.

Nosta hiihtokokemuksesi huipputasolle Head WCR e-GS Rebels SW Race -suksilla. Päästä nopeutesi ja tarkkuutesi valloilleen ja valloita rinteet itsevarmasti. Älä missaa tilaisuutta omistaa pari näitä poikkeuksellisia kilpasuksia ja määritellä hiihtotaitosi uudelleen tällä talvikaudella.

Ilman sidontaa - suositellaan:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
102/65/86 mm
Vyötärön leveys:
65mm
Paras käyttö:
Piste, Pika
Taso:
Kokenut
Suorituskyky:
100% rinteessä laskettelu
Kääntösäde:
25.0m
Ytimen materiaali:
Puu, Graphene
Profiili:
Camber
Siteet:
Ei sisälly
Lisäominaisuudet:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Sukupuoli:
Unisex
Näytä kaikki

SkatePro