×
Valikko

WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Kilpasukset

1 pari
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
5 paria
6 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
3 paria
4 paria
Limited quantity available
Määrä
1 pari
2 paria
Limited quantity available
Lisää ostoskoriin
  Tallenna muistilistalle
Ilmainen toimitus tämän tuotteen kanssa
Toimitus 3-4 arkipäivää
365 päivän palautusoikeus

Kuvaus

Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race -sukset ovat suorituskykyiset sukset keskitason ja edistyneille hiihtäjille, jotka ovat intohimoisia laskettelusta ja kilpahiihdosta. Niiden monipuolinen ja tyylikäs muotoilu tekee niistä erinomaiset carvingissa ja tarkkuudessa rinteessä, ja ne tarjoavat täydellisen hallinnan ja reagoinnin jopa suurilla nopeuksilla.

Nämä sukset on suunniteltu ja kehitetty maailmanluokan hiihtokilpailijoiden panoksella, ja niissä yhdistyvät huipputeknologia ja huippulaadukkaat materiaalit. Niiden ytimessä on ensiluokkainen grafeenimateriaali, joka on tunnettu poikkeuksellisesta lujuudestaan ja alhaisesta painostaan. Tämä ydin tarjoaa vakautta ja vääntöjäykkyyttä, mikä takaa tarkan reunapidon ja salamannopeat reunasta reunaan siirtymät dynaamista hiihtoa varten.

Sukset ovat sandwich-sivurakenteiset ja niissä on täyskuperaprofiili, joka parantaa voimansiirtoa ja vakautta. Sukset on varustettu EMC (Energy Management Circuit) -teknologialla, patentoidulla innovaatiolla, joka vähentää tärinää ja takaa tasaisemman hiihtotavan ja vähemmän väsymystä, jolloin hiihtäjät voivat ajaa pidempään ja suoriutua paremmin.

65 mm:n vyötäröleveyden ansiosta Head WC Rebels e-Speed Pro SW -sukset tarjoavat erinomaisen reunanpidon ja hallinnan millä tahansa hoidetulla lumella. Niiden keskipitkä kääntösäde auttaa edistyneempiä hiihtäjiä saavuttamaan voimakkaita ja tarkkoja käännöksiä nopeudella ja tehokkuudella. Sukset toimitetaan valmiiksi asennettuina FF 14 GW Race -siteillä, jotka tarjoavat turvallisen ja tarkan yhteyden suksiin ja takaavat optimaalisen voimansiirron ja hallinnan. Nämä siteet ovat GripWalk-yhteensopivat, mikä tarjoaa lisämukavuutta GripWalk-kenkiä käyttäville hiihtäjille.

Olitpa sitten kokenut hiihtäjä, joka haluaa hioa tekniikkaansa, tai kilpaurheilun harrastaja, joka tavoittelee huippusuoritusta, Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race -sukset nostavat hiihtokokemuksesi uusiin korkeuksiin.

Ominaisuudet

Year model:
24/25
Leveys:
108/65/93 mm
Vyötärön leveys:
65mm
Paras käyttö:
Piste, Pika
Taso:
Keskitaso, Kokenut
Suorituskyky:
100% rinteessä laskettelu
Kääntösäde:
20m, 5m
Ytimen materiaali:
Graphene
Profiili:
Camber
Siteet:
Sisältyy
Sidetyyppi:
GripWalk Side
Monon yhteensopivuus:
GripWalk Monot (ISO 23223)
DIN-asteikko:
4.0-14.0
Lisäominaisuudet:
EMC (Energy Management Circuit)
Sukupuoli:
Mies, Naiset, Unisex
Näytä kaikki

SkatePro