Tuote on loppuunmyyty ja sitä saattaa tulla lisää varastoon. Toimitusaika ei tiedossa. Näytä samankaltaisia tuotteita
×
Valikko

Explorair 3L Naisten Suksi takki

Loppuunmyyty. Emme voi toimittaa tätä tuotetta
Vastaanota sähköposti, kun tätä tuotetta on tullut lisää varastoon

Suositut tuotteet

Kuvaus

Valmistaudu jännittäviin rinteisiin veden- ja tuulenpitävällä Scott Exploair 3L Womens Ski Jacket -hiihtotakilla. Sen sisäinen myrskyluukku ja säädettävä huppu suojaavat erinomaisesti säältä ja takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden hiihtoseikkailuissasi. Koe sujuva rinkan kuljetus, sillä takin täysin teipatut saumat ja saumattomat olkapäät poistavat kitkaa ja epämukavuutta. Tässä hiihtotakissa, joka on varustettu hankauksenestosuojalla ja säädettävällä vyötäröllä, yhdistyvät käytännöllisyys ja toimivuus. Kädenlämpötaskut ja täysi kainalotuuletus pitävät raajasi viihtyisinä ja säätelevät kehon lämpötilaa. Säädettävällä helmalla, hihansuilla ja sisäisellä turvataskulla varustettu Explorair 3L -takki vastaa kaikkiin tarpeisiisi vuorella.

Vain 470 grammaa painava kevyt materiaali ei haittaa ketteryyttäsi hiihtopyrkimyksissä. Huppu on kiinnitetty takkiin, mutta se on silti hyvin muokattavissa kypärän mukaan, mikä takaa mukavan istuvuuden. Lisäominaisuuksiin kuuluvat hiihtopassitasku ja huomattava vesipatsaan kestävyys, joka yltää jopa 28 000 millimetriin.

Materiaalit ovat PFC-vapaita ja sisältävät kierrätettyjä komponentteja. Wir Denken Um -aloite kiteyttää Scottin sitoutumisen ympäristöystävällisiin käytäntöihin.

Ominaisuudet

Lisäominaisuudet:
Hand warming pockets, Adjustable waist
Tyyppi:
Hard Shell
Aktiviteetti:
Laskettelu, Lumilautailu
Vedenpitävä:
28000mm
Kankaan rakenne:
3-kerroksinen
Ilmanvaihtovetoketjut:
Armpit Ventilation Zips
Ympäristöystävällinen:
DWR - PFC Vapaa
Sukupuoli:
Naiset

Samalta valmistajalta

Näytä kaikki

SkatePro